Δια Ζώσης Συνεδρίες

Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Αθήνα (Αμπελόκηποι)

Δια Ζώσης Συνεδρίες

Τα πλάνα διατροφής που σχεδιάζουμε στο γραφείο μας είναι απόλυτα εξατομικευμένα, χωρίς χρήση τυποποιημένων προγραμμάτων που φτιάχνονται αυτόματα από υπολογιστή. Προσαρμόζουμε τη διατροφή σε εσάς και δεν σας ζητούμε να προσαρμοστείτε εσείς σε εκείνη.

Στόχος μας είναι η διατροφή που θα κληθείτε να ακολουθήσετε να είναι όσο πιο «εύκολη» και απλή γίνεται, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε γυάλα για όσο καιρό επισκέπτεστε τον διατροφολόγο.

Με δεδομένο ότι η λιπομέτρηση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη τεχνική και επηρεάζεται συχνά από τις συνθήκες μέτρησης, πραγματοποιούμε λιπομέτρηση σε κάθε συνεδρία (αν δεν συντρέχει λόγος για το αντίθετο) από λιπομετρητή τελευταίας γενιάς με υψηλή αξιοπιστία (ΤΑΝΙΤΑ MC-780), ώστε να εξάγουμε τους μέσους όρους των μετρήσεών σας για περισσότερη ασφάλεια στα αποτελέσματα.

Οι συνεδρίες στο γραφείο πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Οι δύο πρώτες συνεδρίες έχουν διάρκεια 45-60’

Χωρίς έξτρα χρέωση

Οι επόμενες συνεδρίες διαρκούν συνήθως 30’

Η διάρκεια ενός ραντεβού δύναται να μεταβληθεί ανάλογα με τις ανάγκες και την εξέλιξη της συνεδρίας.

Στις περιπτώσεις που ο στόχος είναι η αλλαγή βάρους (απώλεια ή αύξηση) προτείνεται να υπάρχει συστηματική παρακολούθηση για την εξασφάλιση των βέλτιστων αποτελεσμάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως ανά εβδομάδα, δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο.