Γνώμες Πελατών

Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Αθήνα (Αμπελόκηποι)

Η Γνώμη Σας

Ο Βαγγέλης μετατρέπει την βαρετή ως τώρα διαδικασία σωστής διατροφής σε μια γευστική απόλαυση εστιάζοντας στην μοναδικότητα και διαφορετικότητα της καθημερινότητας και των συνηθειών σου. Εφαρμόζει ξεχωριστά διατροφολόγια προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις, την καθημερινότητα και τους στόχους μας, ξέρει να ελίσσεται και να βρίσκει διαφορετικές προσεγγίσεις όταν κάποιες φορές "ξεφεύγουμε" και βρίσκει πάντα τρόπο να μας δημιουργεί κίνητρο να συνεχίσουμε μέχρι να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Γεωργία Δ.

Επί 11 χρόνια, άλλαζα διαιτολόγους χωρίς να καταφέρνω να διατηρώ τα κιλά μου! Αυτό που ξεχώρισα στον κ.Παπαταξιάρχη είναι ο επαγγελματισμός του και η εξατομικευμένη προσέγγιση. Μου έφτιαξε ένα πρόγραμμα διατροφής 100% κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου, δίνοντας μου ευέλικτες επιλογές. Πραγματικά ξεφεύγει από την στερεότυπη εικόνα του διαιτολόγου που σου επιβάλλει τι θα συμπεριλάβεις στη διατροφή σου. Πλέον, έχω χάσει τα κιλά που ήθελα και έχω μάθει να τα διατηρώ εκεί που θέλω!

Δέσποινα Χ.

Εξαίρετος επαγγελματίας και πάνω από όλα άνθρωπος. Ακούει με προσοχή οποιοδήποτε προβληματισμό σου και διαμορφώνει εξατομικευμένο πρόγραμμα όσο το δυνατόν πιο κοντά με τα θέλω σου με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ανέστης Τ.

Φοβερός διατροφολόγος και διαθέσιμος αν πάσα στιγμή μέσω messenger για να σου απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία μέχρι να γίνει το επόμενο ραντεβού. Είδα άμεσα αποτελέσματα στην δίαιτα - διατροφή που μου έβαλε και το ωραίο είναι ότι τις επιλογές του φαγητού - πρόγραμμα της εβδομάδας τις φτιάξαμε μαζί. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Απόστολος Γ.

Σε κάθε μου συνεδρία δίνεται έμφαση στις δικές μου προσωπικές ανάγκες έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι βέλτιστα και μόνιμα. Κάθε φορά βλέπω όλο και μεγαλύτερη πρόοδο όχι μόνο στο σώμα μου, αλλά και στην υγεία μου, την αυτοπεποίθηση μου και τον τρόπο σκέψης μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Χριστίνα Π.